Predstavio se Tramezzani !

Službeni Hajduk je predstavio svog novog trenera a to je talijan Paolo Tramezzani. Prvo su se predsjednik Jakobušić i sportski direktor Mindauskas Nikoličius zahvalili Bori Primorcu koji se nesebično stavio na raspolaganje prvoj momčadi. Trener se predstavio sljedećim riječima:
Hvala predsjedniku i sportskom direktoru što vjeruju u mene. Znam koliko je ovaj klub važan. Znam povijest, znam za navijače koji žive s ovim klubom. Velika mi je čast biti ovdje. Dat ću 100% od sebe. Znam da moment nije dobar, ali u životu sam dosta toga prošao. Možemo napredovati, ovo je važna sezona. Već u petak nas čeka utakmica. Danas je moj prvi susret s igračima. Želim da momčad stekne samopouzdanje i da vjeruje u ono što radimo.
Radili ste nekoliko hrvatskih igrača u karijeri. Jeste li nekoga od njih pitali za informacije?
– Nisam, ne razgovaram s bivšim igračima. Ali, nekoliko posljednjih dana sam pričao sa sportskim direktorom. Znam za povijest ovog kluba. Kada se u Italiji spomene hrvatski nogomet, Hajduk je vrlo poznat. Pratio sam hrvatsko prvenstvo, pogotovo kada sam bio u Albaniji. Znam da nemam puno vremena, imamo dosta utakmica u kratkom razdoblju. Želim svojim igračima dati entuzijazam. Znam da nekad nije lako nositi dres ovog kluba. Nadam se da možemo na dobar način završiti sezonu. Pred nama je još dosta utakmica u prvenstvu, tu je i kup. Ono što želim od svojih igrača je da daju 100%. Nema štednje.
Pitali smo i sportskog direktora Nikoličiusa hoće li na klupu s obzirom na kratki period do prve utakmice a odgovor mu je bio rezolutan:
Ne.
By | 2021-01-18T14:31:34+01:00 18.01. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment