Tramezzani poveo prvi trening

Paolo Tramezzani s Hajdukom upravo odrađuje prvi trening.

Prethodno je kazao:

– Znam da moment nije dobar, ali u životu sam dosta toga prošao. Možemo napredovati, ovo je važna sezona. Već u petak nas čeka utakmica. Danas je moj prvi susret s igračima. Želim da momčad stekne samopouzdanje i da vjeruje u ono što radimo.

Zatim je dodao:

– Znam da nemam puno vremena, imamo dosta utakmica u kratkom razdoblju. Želim svojim igračima dati entuzijazam. Znam da nekad nije lako nositi dres ovog kluba. Nadam se da možemo na dobar način završiti sezonu. Pred nama je još dosta utakmica u prvenstvu, tu je i kup. Ono što želim od svojih igrača je da daju 100%. Nema štednje. Mislim da ova momčad ima dobru kvalitetu, dobre igrače i vrlo dobre mlade igrače ponikle u Hajdukovoj akademiji. Mislim da imamo dobar miks iskusnih i mladih igrača. Treba naći dobar način da svaki igrač da 100% od sebe. Moramo kreirati dobru atmosferu. Momčad je dobra, mogu napraviti dobar posao.

Na kraju je zaključio:

– U mojoj kratkoj karijeri kao trenera mi je nedostajalo da negdje ostanem duže. Nadam se da će ovdje to tako biti. Siguran sam da je Hajduk fantastična šansa za mene. Moj cilj je vratiti Hajduk na mjesto gdje pripada. Znam da nas u petak čeka važna utakmica. Do tada ćemo imati četiri treninga. Važno je pričati s igračima i pronaći dobar način da u petak nađemo dobru jedanaestoricu. Imam već neku ideju za susret sa Šibenikom.

Foto:Ivica Čavka/Hajdučki portal

By | 2021-01-18T17:17:30+01:00 18.01. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment