Predstavljen Ivan Leko!

Danas je na Poljudu u Bijelom salonu predstavljen novi strateg Bijelih, bivši kapetan Hajduka s kojim je osvojio i zadnji naslov, Ivan Leko.
U uvodu Leko je kazao…
Ovo je poseban moment za mene. Emocije su stvarno na visokom nivou. Čitao sam po novinama svoje stare izjave kako sam se nadao da ću jednog dana postati trener Hajduka. Kada sam dolazio danas u klub vratile su mi se slike iz prošlosti. Htio bih zahvaliti predsjedniku i sportskog direktora koji su mi pokazali toliko vjere, u meni se dogodio osjećaj da sad moment. Svi mi želimo da Hajduk bude prvi. Ne bih pričao o tome. Došao sam jer klub raste, napravio je veliki iskorak u zadnje dvije godine. Želim dati nešto da kada završi ta priča da se kaže da sam napravio nešto. Sigurno ćemo biti bolji, igrat ćemo bolje, a rezultat nitko ne može garantirati.
Kakav Hajduk možemo očekivati?
Mi ćemo biti bolji u svemu. Što je dobar nogomet? Imamo deset različitih vizija za ostvariti rezultat, Guardiola, Simeone, Ancelotti…Ja vjerujem u jednu vrstu nogometa. Cilj je uvjeriti igrače u to. Respek
Ko će biti Livajin nasljednik….
Sretan sam što imamo Marka s nama. Pokazao je ne samo kvalitetu, već mentalitet, liderstvo. Jako je bitan. Veselim se da je tu. Ostali će imati priliku da uz igranje i treniranje s njim budu bolji. Vidjet ćemo tko će se od mladih profilirati.
By | 2023-01-06T09:55:52+01:00 06.01. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment