UŽIVO:HAJDUK – RADOMLJE 3:1

Poreč, Nogometni kamp Zelena laguna. Prijateljska utakmica. Suci: Antonio Melnjak (Rijeka). Pomoćnici: Luka Pajić i Marko Balen.
Strijelci: 1:0 Livaja (3′) 2:0 Krovinović (6′) 2:1 F.Čuić (54′) 3:1 Antunović (81′)
Hajduk: Sentić – Awaziem, Borevković, Melnjak – Mikanović Grgić, Kalik, Krovinović – Sahiti, Livaja, Mlakar. (Drugi dio: Lučić – Simić, Vušković, Prpić – Lovrencsics, Capan, Fossati, Hrgović – Brajković, Vrcić (od 78′ Antunović) – Kalinić) Trener: Ivan Leko
Radomlje: Velić, Korun, Zulić, Sokler, Cerar, Sever, Nuhanović, Čuić, Marković, Hrvoj, Ševelj. Trener: Oliver Bogatinov
Prva dva napada na otvaranju susreta bijelima su donijela dva pogotka. Prvo je Livaja sam sve riješio te pogotkom donio prednost a tri minute zatim je asistirao Krovinoviću za 2:0. Radomlje je zaprijetilo u 9 minuti ali na udarac Markovića bio je spreman Sentić. Nova asistencija Livaje dovela je u prigodu Kalika ali je njegov udarac zapeo u bloku. Prijetio je i Awaziem glavom ali nije išlo u vrata. Nova prijetnja Livaje zbila se u 19 minuti ali udarac lijevom išao je malo preko vrata. U 38 minuti opasno je zaprijetio Sokler glavom ali na našu sreću udarac je išao malo preko prečke. Bio je još jedan pokušaj Kalika ali je to završilo zaleđem. U drugom dijelu Radomlje je smanjilo rezultat preko “našeg” Filipa Čuića kojeg nisu dobro zatvorili Vušković i Prpić pa je napadač glavom savladao Lučića. Vidljiv je bio problem što željeni Lekin pressing iz prvog dijela koji je bio dobar sada nije prolazio. I u takvoj igri veliku prigodu za povećanje prednosti imao je prvo Brajković a zatim i Kalinić. Mladi Antunović je odmah po ulasku pokazao realizatorske sposobnosti i donio povećanje prednosti na 3:1. Još jednu solo partituru imao je Čuić ali ovog puta su Prpić i Vušković otklonili opasnost. Do kraja vidjeli smo još jedan lijep prodor Antunovića a šteta što je akcija završila zaleđem a Hajduk je ostvario pobjedu na otvaranju serije prijateljskih utakmica u Istri.
By | 2023-01-07T17:21:05+01:00 07.01. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment