Priopćenje Nadzornog odbora: Sedam kandidata u užem krugu za novog predsjednika!

U tijeku su izbori za novog predsjednika Uprave HNK Hajduk Split, a povodom biranja Brbićevog nasljednika danas se oglasio i Nadzorni odbor. Kako kažu, na natječaj za novog predsjednika prijavilo se čak dvadeset ljudi, a u uži krug je ušlo njih sedmero.

Podsjetimo, trenutni predsjednik Marin Brbić ostavku je podnio još sredinom srpnja budući da na čelu s njim Hajduk nije ostvario obećano drugo mjesto u prvenstvu. Unatoč iskazanoj podršci od Nadzornog odbora i njihovom inzistiranju na ostanku, Brbić je ostao pri prvotnoj odluci o odlasku iz Kluba, no pristao je obavljati predsjedničku dužnost dok se ne izabere njegov nasljednik. Hajdukovci su se potom htjeli bez naglih promjena pripremiti za početak nove sezone i neometano odraditi prijelazni rok, pa je izbor novog predsjednika tek skoro došao na red.

Proces izbora novog predsjednika Uprave vodi Nadzorni odbor Hajduka, a provodi ga profesionalna agencija  za procjenu sposobnosti. Nakon testiranja ove sedmorice koja su ušla u uži krug, Nadzorni odbor objaviti će onaj najuži krug kandidata i detaljno ih predstaviti, a Brbićev nasljednik trebao bi biti poznat do kraja mjeseca.

Priopćenje prenosimo i u cijelosti…

Na natječaj za predsjednika Uprave HNK Hajduk Split prijavilo se dvadeset kandidata, od kojih je njih sedmero ušlo u uži krug i izabrano za testiranje. Proces testiranja je trenutno u tijeku, a provodi ga profesionalna agencija za procjenu sposobnosti koja je izabrana kao najbolja između tri agencije koje su svojim ponudama sudjelovale u ovom procesu. 

Nakon provedenog testiranja, dobit ćemo najuži krug kandidata koji će biti pozvani na razgovore s Nadzornim odborom i detaljno predstavljanje. Proces odabira planira se dovršiti do kraja tekućeg mjeseca, a o svim najnovijim informacijama javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Nadzorni odbor HNK Hajduk 

By | 2020-10-12T15:44:02+02:00 12.10. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment