Pršir prešao u redove Gorice!

Jurica Pršir više nije igrač Hajduka. Talentirani dvadesetogodišnji veznjak prelazi u redove Gorice, a potpisao je ugovor do 2024.godine.

Pršir je u Hajduk stigao prije dvije godine, zajedno sa Špikićem, kao junior iz Dinama. U Hajduku ih je tada dočekao trener Kopić, a na transfer u Hajduk su se odlučili u želji za dokazivanjem i seniorskom minutažom. Bila je to tada zvučna vijest – Hajduk oteo talente Dinamu i slični naslovi. No, nakon dvije godine među Bijelima, Pršir nije ni debitirao za prvu momčad Hajduka pa je, baš kao i Špikić, završio u Gorici.

Ugovor s Hajdukom istekao bi mu idućeg ljeta, a Pršir je bio zainteresiran za ovaj transfer otkako je uspostavljen prvi kontakt još prije tri mjeseca. Priznao je i kako je o tome razgovarao sa Špikićem koji mu je objasnio da će u Gorici dobiti toliko željenu priliku za dokazivanje, koju u Hajduku očito nije dobio. Bio je Pršir posljednjih par susreta na klupi trenera Vukasa, no debi za prvu momčad nije dočekao pa se, kao mnogi mladi igrači, odlučio na transfer.

Špikić, Kalik, sada i Pršir… Treći transfer iz Hajduka u Goricu ove godine, sve talentirani mladi igrači u potrazi za minutažom.

 

FOTO: HNK Gorica

By | 2020-10-12T22:35:27+02:00 12.10. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment