Sincleir novi sponzora Hajduka!

Predsjednik kluba Ivan Kos predstavio je novog sponzora “bijelih” u slijedećem godišnjem natjecateljskom razdoblju.  Lijepe su to vijesti pred službeni početak prijelaznog roka. Razgovori i dogovori su urodili plodom. U svezi samog dolaska u klub ovog partnera Kos je rekao:

Dugotrajni su i mukotrpni bili razgovori, ali smo u konačnici našli zajednički jezik i nadam se da će suradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Stvarno želimo da ovo bude zajednička pobjenička situacija i da će i Hajduk i Sinclair imati koristi.

Zatim se obratio Ivo Nešpor, vlasnik tvrtke Sinclair i počasni konzul Republike Hrvatske u Češkoj. Istaknuo je ljepote grada u koji je došao i da mu je čast biti u lijepom gradu poput Splita…

Ovim činom povezujemo Hrvatsku i Češku, naravno i Split i Brno, gdje naša tvrtka ima centralu. Poslujemo diljem Europe, Aziju, Africi, a širimo se i na američko tržište. Znamo da je Hajduk osnovan u Češkoj. Nadam se da ćemo se na ovoj način još bolje širiti na hrvatskom tržištu. Imamo investicije u Zadru vrijednu 10 milijuna eura. Suradnja tamo traje više od 10 godina, surađujemo na bazi sporta, kulture i ekonomije.

O samoj tvrtci govorio je direktor Igor Perutka….

Poslujemo u Hrvatskoj od 2004 godine a imamo u ponudi sve što je potrebno za klimatizaciju. Najviše želimo biti cijenom što prihvatljiviji, a samim time i da imamo što veći učinak . Želimo se predstaviti na području Dalmacije, a nema ništa bolje nego da se prezentiramo kroz Hajduk. Ovdje je atmosfera najbolja, najsrdačnija i najprijateljskija. Čast nam je biti sponzor Hajduka.

By | 2017-06-12T13:31:44+02:00 12.06. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment