Ivan Kos: Hajduk mora biti konkurentan!

Predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos u susret prijelaznom roku prokometirao je aktualni trenutak splitskim sportskim novinarima:

Prijelazni rok to vam je pitanje baš za staklenu kuglu. Znate da ja volim kazati da su svi igrači na prodaju ako dođe prava ponuda. Ono što je poznato Hajduk moga biti konkurentan. Naravno, vidjet ćemo i kalkulirati. Najsretniji bi bio da ne moramo nikoga prodati. Teško mi je iz sadašnje perspektive to reći, je li to jedan ili dva, vidjet ćemo ovisno o ponudama. Morate znati, ništa nije sto posto da će netko uopće otići. Ljetni prijelazni rok traje do 31. kolovoza, a zadnja utakmica playoffa Europske lige do koje očekujem da ćemo doći je 24. kolovoza. Sve do tada  ima vremena za izlazni transfer. Neke se stvari preklapaju i teško je prognozirati.

Za Hajduk bi financijski bilo najbolje da transfere ostvare njegovi bivši igrači koji imaju prave ponude a to su Ivan Perišić te Lovre i Nikola Kalinić…..Nasmijao se Kos na ovaj upit te konstatirao…..

Iskreno rečeno to je nešto što je najbolje za klub, na niti jedan način ne utječete na igrački kadar, a novci dolaze na račun. Da je toga više bilo bi još ljepše. 

Nadajmo se skoroj potvrdi ovih transfera za dobrobit našeg Hajduka.

By | 2017-06-12T14:18:55+02:00 12.06. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment