Tramezzani o Gorici: Ljestvica kaže da je riječ o dobroj momčadi!

Trener Tramezzani održao je redovnu press konferenciju pred utakmicu Gorica – Hajduk koja je na rasporedu ove subote u 17.05 sati. Evo što je Tramezzani rekao u najavi utakmice:

Nas sutra nas čeka jako važna utakmica.  Puni tjedan dana treninga imali smo za pripremu. To je bilo prvi put otkad sam tu da smo imali takvu situaciju. Znamo da je za nas svaka utakmica važna. Mislim da razlika između nas i njih na ljestvici kaže da je riječ o dobroj momčadi. Imaju dosta bodova više. Riječ je o klubu koji je u proteklom razdoblju radio jako dobro. To je sigurno zasluga i našeg Mindaugasa Nikoličiusa koji je sada tu i to je dobra okolnost. Momčad su koja gradi igru od posljednje linije. Imaju odlične igrače prema naprijed. 

Jeste li pričali s Nikoličiusom o Gorici?

Naravno. Pričao sam s njim. Riječ je o momčadi koja voli imati loptu. Kreiraju napade iz svoje obrane, te su vrlo opasni kada dođu u završnicu s više igrača.

Tko “uskače” umjesto Fossatija ?

To vam je obro pitanje. Vidjet ćemo na današnjem treningu koja je najbolja alternativa Marcu za sutrašnji susret. Mi imamo nekoliko igrača koji mogu igrati na toj poziciji. Vjerojatno ću odlučiti popodne.  Tu su Nejašmić, Jurić, Atanasov… Moramo još vidjeti hoćemo li igrati s jednim ili dva zadnja dva vezna. 

Zatim je dodao…..

Na treningu smo probali različite načine, igru s dvojicom zadnjih veznih. Današnji trening će biti generalna proba. Nakon toga ćemo odlučiti. 

O Gorici je kazao…..

U Gorici maju dobra krila. Ne volim isticati samo jednog igrača. U ofenzivnom dijelu imaju dobre igrače i svatko od njih je opasan. Sviđa mi se kako Gorica igra, s dosta duela. Nogomet je kontaktni sport. Moramo biti spremni i jaki u duelima.

Hoće li se posebna pažnja posvetiti “njihovom” Lovriću?

Ne.

Paralela ide i na skoru  kup utakmicu ?

Stvarno vam kažem da smo koncentrirani samo na subotnju utakmicu. Pričali smo i znam da je slično bilo prije godinu i pol dana. Naviknuti smo igrati svako tri-četiri dana. U trenutku smo kada živimo iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu. Mislim da je to najbolji način. Moramo prihvatiti da je svaka utakmica za nas ispit, a oni se pripremaju jedan po jedan. 

Što je s Umutom?

On je jučer odradio samo lakši trening ali bit će spreman za utakmicu.

By | 2021-03-12T12:55:02+01:00 12.03. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment