Trener Primorac nakon Osijeka: Više mi je žao što nismo iskoristili dobre kornere!

Nogometaši Hajduka u sklopu 11.kola HT Prve lige na Poljudu su odigrali 1:1 s Osijekom. Bio je ovo debi Bore Primorca na klupi Bijelih, a evo što on kaže nakon susreta…

Vidjeli smo dva lica Hajduka, na kraju i nerealizirani jedanaesterac…Kako ste zadovoljni ovom utakmicom?

– Mislim da smo im dali previše respekta, uopće nismo igrali dobro prvih 25 minuta. Oni su bili bolji, dominirali su, to me iznenadilo jer sam očekivao da će igrači biti malo spremniji, ipak igramo kući i idemo na pobjedu. Međutim, nakon toga se malo okrenulo, igrali smo dobro zadnjih 20 minuta prvog poluvremena. U drugom poluvremenu sam uveo napadača, rekao sam im da budu agresivni i da idemo prema naprijed – mislio sam dobiti utakmicu, a nisam bio zadovoljan. Drugo poluvrijeme je bilo jako dobro, jedino mi je žao što smo imali pet, šest dobrih kornera, a nismo ih iskoristili.

Nakon izjednačenja ste tražili da nastave napadati…

– Da, vidio sam da Umut dobiva duele glavom i da se Jairo probudio tako da smo imali nekoliko dobrih šansi. Zadovoljan sam.

Što ste rekli igračima na poluvremenu, ipak ste uveli Umuta i malo promijenili sustav…

– Promijenio sam sistem, promijenio sam igrača i rekao im da idemo dati sve od sebe, pa i izgubit utakmicu muški, ako treba izgubiti, ali da ne možemo dopustiti da Osijek kontrolira utakmicu u Splitu.

U nadoknadi ste stvarno dominirali, imali nekoliko prilika, na kraju je došao i taj jedanaesterac… Je li bilo odlučeno prije utakmice tko će pucati jedanaesterac?

– Nije. Ima toliko problema da nismo razgovarali o tome. Kod nas promašuju i Jairo, i Caktaš… Meni je više žao što smo imali deset kornera, a nismo dali gol. Mislim da je bila dobra utakmica, pogotovo drugo poluvrijeme. Osijek je dobra ekipa.

Koji su sljedeći koraci?

– Pola ekipe ide za reprezentacije, ostali će dobiti dva-tri dana slobodno. Onda se vraćamo radu, moramo se popraviti i stvoriti bolju ekipu koja će dati više golova. Jedan gol nije dovoljan, kada igramo kući, moramo dati barem dva-tri.

By | 2020-11-08T12:53:53+00:00 08.11. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment