Čolina nakon Osijeka: Vidio sam da će biti dobar udarac, presretan sam zbog prvog gola!

U okviru 11.kola HT Prve lige, nogometaši Hajduka na Poljudu su podijelili bodove s Osječanima. Dva dobra suparnika, napetih 95 minuta gdje je svakoj momčadi pripalo po jedno poluvrijeme i jedanaesterac u posljednjim minutama susreta. Ipak, jedanaesterac nije realiziran, ostalo je 1:1, a jedini pogodak za Bijele postigao je David Čolina kojemu je ovo prvijenac u Hajdukovom dresu…

– U prvo poluvrijeme smo ušli dosta loše, možda smo bili u strahu jer smo zaredali ta tri poraza zaredom. Teško se nakon toga vratiti, ali mislim da smo u drugom poluvremenu pokazali da smo dosta dobra ekipa i da zaslužujemo puno više.

Lijep pogodak si postigao, pravi „europski“…

– Prvi put kad sam išao zahvatiti loptu čak sam je i promašio dosta, ali na kraju je ostala kod mene i iz drugog pokušaja sam je „zakucao“ baš onako, dobro je sjela. Vidio sam odmah da će biti dobar udarac, ali nisam vidio gdje će završiti, bila je gužva u šesnaestercu. Presretan sam zbog prvog pogotka, nadam se da će ih biti još više.

U drugom poluvremenu ste nešto bolje izgledali, imali ste inicijativu…

– Da, ulaskom Umuta, jednog jakog napadača – igrali smo dosta na njega, on nam je pokušao ostavljati lopte, puno smo okretali stranu. Na kraju smo imali taj jedanaesterac koji nismo iskoristili, ne znam što bih rekao… Mislim da smo zaslužili više u ovoj utakmici.

Jedna ravnopravna utakmica, dva dobra suparnika, šteta zbog tog jedanaesterca…

– Da, rekao bih da je za gledatelje ovo bila dosta interesantna utakmica. Možda nije bilo toliko puno šansi, ali se igrao dobar i kvalitetan nogomet. Znate kako se kaže – ako nas ne nagradi danas, drugi put će. Treba nastaviti dalje raditi.

Nakon Nejašmićevog ubačaja, netko od Osijekovih igrača igrao je rukom. Dosta je tu igrača dizalo ruke i tražilo jedanaesterac, jesi i ti bio blizu?

– Ja sam bio iza, ali sam vidio  da je ovo bio čisti jedanaesterac. Čak je i prije bila jedna situacija koja je isto bila dvojbena. Nagradilo je nas na kraju, nismo iskoristili. Čak mislim da bi se ovdje mogao i ponoviti penal, nisam siguran.

By | 2020-11-08T10:53:00+00:00 08.11. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment