Turnir u Otoku, prijateljska u Vinjanima!

Sartao je turnir u sinjskom Otoku 29.memorijal Luka Kamber i Ivan Erceg
Dugopolje – Omladinac 1:1. Penali 4:2. Otok, Igralište Gola brda. Sudac: Mirko Odrljin (Trilj)

Strijelci: 1:0 Kuliš (2′)1:1 Gagić (20′)

Dugopolje: Barbić, R.Bašić, Klepo, Dadić, Vivodinac, Basar, Ercegović, Karabatić, Prančević, Markovina, Kuliš.(još su igrali:Rokov,Bosančić,Djokaj,Katić,Munitić,Pandža, Roglić,Zebić,Milinovć,Matanović). Trener: Ivica Žuljević
Omladinac: Radić – Vukičević, Ćopo, Podrug, Šimić – R.Vrdoljak, Nerlović – Biskupović, Orlović, Kapitanović – Gagić. (Još su igrali: Puharić, Lozić, Božić, Katić, Radmilo, Čorić, Džemailji). Trener: Valentino Roglić.

Iako su mladi dugopoljci imali rano vodstvo preko hitrog Kuliša to nije puno poremetilo momčad vranjičkog trenera Roglića koja je tražila pogodak vrijedan poravnanja. Akciju je dubinskom loptom režirao Roko Vrdoljak a Gagić je predriblao vratara Barbića i sigurno poentirao za poravnanje s kojim se i otišlo na poluvrijeme iako je Orlović imao prigodu u posljednjim minutama i za vodstvo. U drugom dijelu Gagić je imao veliku prigodu ali iz prekršaja nije pogodio prazna vrata. Bosančić je imao udarac prema Puhariću ali ni to nije rezultiralo promjenom rezultata. Penali i dobri vratar Rokov su donijeli pobjedu Dugopolju i prolaz u finale dok će Omladinac u subotu u 16 sati igrati za 3.mjesto. Ovog petka u 18 sati igra se drugi par OSK-Junak.

Odigrana je i prijateljska utakmica u Vinjanima gdje je domačin ugostio trećeligaša Hrvace.
NK VINJANI – NK HRVACE 0:7. Vinjani donji.Igralište Dovice. Sudac: Ante Znaor (Drum)
Strijelci: Štimac 2, Udovičić 2, Ivanišević 2, Pranjić 1

By | 2019-08-02T11:14:12+02:00 02.08. 2019.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment