UŽIVO: Novo vrijeme Apfel – Leo 5:3

MNK Novo vrijeme Apfel – Leo 5:3.  Makarska , Gradski sportski centar. Suci: Aleš Močnik Perić (Slovenija) Petar Radoj. Delegat: Tai Regel Pundik (Danska) Kontrolor suđenja: Pedro Angel Galan Nieto (Španjolska).

Strijelci: 0:1 Kelson (5′) 1:1 Kazazić  (7′) 2:1 Bajrušović (22′) 3:1 Osredkar (25′) 3:2 Kelson (29′) 4.2 Osredkar (38′) 4:3 De LIz Mota (40′) 5:3 Osredkar (40′)

Novo vrijeme Apfel: Herceg, Osredkar, Kakazić, Musinov, Fideršek / Bašković, Anderson, Lucas, Pašalić, Sokol, Bajrušović, Horvath, Babić. Trener: Tomislav Horvat

Leo: Muller, Dos Santos, Alves, De Liz Mota / Mikrtchyan, Uzunyan, Duio, Mashumyan, Galstyan, Sargsyan, Kelson, Karapetyan, Martins De Souza. Trener: Viacheslav Vladyushenkov

Novo vrijeme Apfel u svoju drugu utakmicu ušlo je svjesno toga što donosi pobjeda. Kao da je to bio mali uteg na otvaranju ove utakmice s armeskim Leom. Veliku grešku Lucasa su iskoristili igraći Lea i poentirali preko Kelsona za početno vodstvo ali je brzo Kazazić svojim pogotkom vratio na početak. Do poluvremena se nije mijenjao rezultat iako je bilo prigoda na obije strane. U drugi dio Novo vrijeme je dodalo gas, pa je prvo Bajrušović pogodio za ekstazu tribine a novo ludilo donio je Oskedkar svojim prvim pogotkom za 3:1. Mogao je Musinov lobom rješiti utakmicu ali je ona odsjela na stativi umjesto u mreži. Kazna za tu propuštenu realizaciju slijedila je uskoro kad je Kelson smanjio vodstvo. Novu prigodu sa Novo vrijeme malo iza toga imao je Lucas ali je pogodio neželjeni vanjski dio mreže. U novu prigodu stigao je Kazazić ali nije dobro ciljao pred vratima Mullera. Ponovno isti igrač puca da 10 metara ali njegov bomba prošla je tik uz vrata dobrog Mullera. S minimalnom prednošću ušlo se u posljednje tri minute. A onda se ukazao Osredkar. Popularni Igi ukrao je jednu loptu i pogodio preko cijele polovice terena za toliko željenih 4:2. Sve je prštilo od duela u igri. Nervoza je dosizala vrhunac da sve to ohladi trener domaćih Tomislav Horvat uzeo je minutu odmora. U malo više od minute bilježimo stativu Osredkara te opomenu Fidelšeku i slobodnjak De LIz Mote za 4:3 i sa zvukom sirene pogodak Osredkara za radost prolaska u daljnje natjecanje za MNK Novo vrijeme Apfel.

By | 2019-10-09T22:18:58+00:00 09.10. 2019.|futsal, novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment