Visoka uvodna pobjeda u Vinkovcima

Hajduk je uvjerljivo slavio na gostovanju u Vinkovcima, iako sami početak utakmice nije pokazivao da će sastav Željka Kopića lako do pobjede. Cibalia je u prvih pola sata stavila Karla Leticu i društvo na muke. Utakmica se lomila sve do pogotka Saida. Nakon što je spašavao svoja vrata kapetan Zoran Nižić je u 41. minuti majstorski pripremio prigodu koja je donijela početno vodstvo što se u konačnici pokazalo ključnim jer je trasiralo put u pobjedu.

Genijalnost Francka Ohandze koji je u slalomu asistirao Caktašu za drugi pogodak te zabijao eurogolove u dva navrata, dovela je Hajduk do visoke pobjede. U strijelce se čak upisao i Andre Fomitschow. Dopao se i povratnik Mijo Caktaš koji je asistenciju Ohandze potvrdio u pogodak i pokazao o kakvom se pojačanju radi.

Uvjereni smo da će Kopić dobro izanalizirati početne propuste u obrani jer će takve greške biti kažnjene ukoliko na kontra strani bude ozbiljna momčad. Zadovoljni su bili i čelnici Hajduka, Ivan Kos čestitao je igračima u svlačionici nakon utakmice, a na tribinama smo vidjeli sportskog direktora Marija Branca i nazornika Antu Šalinovića. Pred vratima nam je najveći hrvatski derbi s Dinamom pa je vremena malo i treba biti pravi.

Navijački puk koji je opet pohrlio u grad na kraju Hrvatske gdje je Torcida imala oko 1000 pripadnika na svojoj tribini (službeno kroz brojače je prošlo 917 gledatelja). Svojim transparentima na vinkovačkim tribinama poslali su poruke upravi i igračima. Svi zajedno se nadamo dobrom izdanju na Maksimiru i naravno pobjedi. Imamo li na to pravo? Želja je legitimna, a nedjelja će nam dati odgovor koliko smo blizu našim željama.

Mario Jurić

By | 2018-02-12T22:56:09+01:00 12.02. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment