Vlašić: Nismo bili na dosadašnjem nivou!

Nikola Vlašićje najbolji Hajdukov pojedinac na Rujevici, ali ipak je splitski sastav ubilježio poraz. Nikola kako vidite ovaj nastup jer nam Hajduk nije izgledao kao u prethodnim susretima?

Istina nismo bili na dosadašnjem nivou. Mi smo ovdje došli i nismo se željeli braniti. Stali smo ofenzivnije protiv Rijeke i željeli smo igrati. Imali smo te dvije situacij, te dvije greške gdje su se igrači poklizli a Rijeka je to iskoristila. Do poluvremena smo mogli postići gol i ući u drugi dio puno neizvjestnije. U drugom dijelu smo odlučili još više riskirati i njima ostaviti prostor prema nazad. Imali smo mi svoje šanse ali i oni a rezultat se nije mijenjao. Na koncu Rijeci treba čestitati zasluženo su pobijedili.

Izgledalo je na terenu kao da smo se mi klizali a Riječani nisu ?

Vjerujte svi smo imali kopačke sa najvećim kramponima ali je teren stvaro klizav. Čim kreneš malo eksplozivnije – pokližeš se. I oni su se klizali ne samo mi. Možda Rijeka ima više utakmica ovdje pa su privikntiji na teren ali to nije razlog za poraz.

Rijeka je u drugom dijelu izgčledala kao da se energetski potrošila sa obzirom na izdanje iz prvih 45 minuta ?

Vidio sam da su se igrači Rijeke bodrili idemo momci nije gotovo vjerojatno znajući da su umorni od prvog dijela. Šteta što nismo zabili gol pa bi utakmica bila puno zanimljivija. Šta je tu je , čeka nas slijedeća utakmica već za tri dana. 

Jesi li čestitali prijatelju Bradariću ?

Nisam želio čestitai mu putem poruke ili telefona na sinu (prije tri dana rodio se Luka) pa sam to uradio uživo.

A na tituli ?

A na tituli za to ima vremena. 

 

 

 

By | 2017-05-13T18:30:39+02:00 13.05. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment