Brbić uputio apel za poštivanje propisanih mjera!

Na službenim stranicama HNK Hajduk točnije prerdsjednik kluba Marin Brbić osvrnuo se na aktualni trenutak uzrokovan korona virusom. Eco cjelovito teksta s stranice hajduk.hr :

 

HNK Hajduk je, sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u kojoj, među ostalim, stoji da se u idućih 30 dana obustavljaju sva sportska natjecanja i organizirani treninzi, donio odluku o produženju kolektivnog godišnjeg odmora radnoj zajednici HNK Hajduk zaključno s prestankom posebnih okolnosti uzrokovanim koronavirusom. Klub poštuje i prati odluke i naputke nadležnih institucija te će u propisanom razdoblju raditi samo najnužnije službe (održavanje travnjaka) potrebne za funkcioniranje Kluba sve do trenutka promjena daljnjih okolnost

Još jednom apeliramo na sve građane da poštuju odluke stručnjaka i nadležnih tijela kako bi maksimalno smanjili mogućnost zaraze i širenje koronavirusa. Nadamo se kako će se ova situacija što prije primiriti, a do tada ostanite u svojim domovima sa svojim bližnjima.

Poštujmo propisane mjere, pokušajmo se ponašati u skladu s naputcima i uvjereni smo da ćemo ubrzo svi zajedno biti na Poljudu i ostalim stadionima diljem Hrvatske.

By | 2020-03-19T18:36:33+00:00 19.03. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment