HNS prekinuo sva natjecanja!

Hrvatski nogometni savez donio je večeras odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020. godine nakon sastanka svih granskih saveza u Središnjem državnom uredu za šport. Evo teksta priopčenja u cijelosti:

Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj – muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, te utakmica mladeži, seniora i veterana – do 31. ožujka 2020. godine.
Za treninge se preporuča pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.

Ovom odlukom prestaju sva nogometna natjecanja u svim kategorijama od 1.HNL do najnižih razina kao i sva natjecanja u futsalu kao i u ženskom nogometu do konca ovog mjeseca.

By | 2020-03-19T18:28:57+00:00 19.03. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment