Talijanski nogometni spot snimila Mirta Šurjak!

Kada se spot za stihove talijanske pjesme hrvatske prevedenice ”Nedostaje mi nogomet” snima u vranjičkoj Kavi , kada je autor stihova moj prijatelj Ivo Šćepanović a Mirta Šurjak pozira u dresovima talijanskih klubova svakako da je to zanimljivost za sve nogometne poklonike.

Zbog nemogućnosti snimanja u Italiji  uzrokovanog pandemije korona virusa video spot o pjesmi posvećenoj talijanskim navijačima nije se mogao snimiti u Italiji, pa je Mirta dobila glavnu ulogu u spotu. Šćepanovićevu pjesmu uglazbio je skladatelj i pjevač je Talijan Ermanno Fabbri, a u prvom tjednu emitiranja na talijanskim radio postajama pjesma je postala pravi hit.

Sigurni smo da će ova pjesma nakon ovog spota imati još boljku “prođu” kod Talijana koji bezgranično vole nogomet i koji još ne znaju što će biti s njihovim natjecanjem dok Bundesliga već igra. Snimanje se odužilo ali vjerujemo da će taj napor Mirte Šurjak i snimatelja dati dobre rezultate a i mi želimo vidjeti kako novinarka HRT-a žonglira s loptom na travi u dresovima najboljih klubova Serie A i splitskog Hajduka. Posebno je zanimljiv kadar, onaj s dresom Intera iz Milana je sličan klupskim bojama vranjičkog kluba koji nastupa na ovom travnjaku a njega je nekada nosio bivši igrač Omladinca i Hajduka Marko Livaja.  A evo što nam je nakon snimanja rekla Mirta Šurjak:

Bila mi je iznimna čast što mi je Ivo Šćepanović ponudio sudjelovanje u ovakvom projektu, pogotovo što se u stihovima pjesme spominju poznate talijanske voditeljice nogometnih emisija. Ivo me iznenadio pozivom, ali zaigrao je na jaku kartu moje ljubavi prema nogometu i morala sam pristati. Svi znaju što u svijetu nogometa znači Serie A, ali je isto tako poznato i što meni znači Hajduk. Zbog toga sam inzistirala da se u par kadrova pojavim u meni najdražem dresu te tako Talijanima pošaljem podršku iz Hrvatske u našem najprepoznatljivijem simbolu. Neka se nastave boriti s ovim što ih je snašlo i uskoro ćemo svi skupa opet uživati u nogometu

By | 2020-05-18T03:08:51+02:00 18.05. 2020.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment